top of page
zelf rijden rouwauto over ons
1Tekengebied 1@300x.png

Kennis van rouwvervoer

Zelf Rijden is een samenwerking tussen Budget Hearses en Verstraaten Staatsie Vervoer. Waarin Budget Hearses de leverancier van de rouwauto is en Verstraaten Staatsie Vervoer de verhuurder. Wij hebben jarenlange ervaring in rouwvervoer en onze krachten gebundeld. Steeds meer nabestaanden willen hun overleden dierbare zelf begeleiden naar de laatste rustplek. Daarom ontwikkelden wij het concept van ‘Zelf Rijden’. Iedereen kan nu een gemodificeerde rouwauto huren, die van alle gemakken is voorzien. Maak de laatste rit nog persoonlijker, huur een rouwauto en rij zelf. Laat je uitvaartbegeleider contact met ons opnemen.

zelf rijden rouwauto over ons

Wij hebben al meerdere keren de Chrysler Pacifica gehuurd voor het zelf rijden. Families vinden het heel speciaal om zelf te mogen rijden met de rouwauto. We krijgen hier veel  positieve reacties over.

- Uitvaartverzorging Amore

Jarenlange ervaring in uitvaartvervoer

Vroeger waren alle rouwauto’s zwart en was een lange stoet aan volgauto’s heel normaal. Tegenwoordig zijn volgauto’s niet meer standaard en kan het rouwvervoer bijvoorbeeld ook een fiets zijn, of een auto in een andere kleur. En de vraag naar zelf rijden neemt toe. Met ons huurconcept bieden we nabestaanden de mogelijkheid om hun geliefde zelf te begeleiden tijdens de laatste rit.

De vrijheid van zelf rijden

Onze rouwauto is gemakkelijk te besturen en de vrijheid die je hebt om de laatste momenten met een overledene in alle rust en privacy door te brengen, is voor nabestaanden een belangrijke reden om te kiezen voor het zelf rijden. Je zit niet vast aan een route en bepaalt zelf langs welke plekken die emotionele en bijzondere laatste reis jullie leidt, je bent immers zelf regisseur van deze bijzondere dag.

BureauAPS_Zelfrijden_Terrazzo.jpg

Initiatiefnemers

zelf rijden rouwauto over ons

Janneke Verstraaten & Ralph van Ravensteijn

Verstraaten Staatsie Vervoer

Verstraaten Staatsie Vervoer is al sinds eind jaren 40 van de vorige eeuw gespecialiseerd in vervoer. In de loop van de jaren hebben we ons helemaal toegelegd op rouwvervoer. Een specialistische manier van vervoer. Wij zien de wensen van nabestaanden verschuiven: van alles uit handen geven tot zoveel mogelijk zelf regelen. Het zelf rijden van een rouwauto hebben we nu zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Budget Hearses

Budget Hearses in Oss verkoopt, leaset en verhuurt rouwauto’s en Limousines. Nieuwe en gebruikte begrafenisauto’s van diverse merken, waaronder Chrysler. Wij weten alles over rouwauto’s en wat belangrijk is voor overledenenvervoer. Door het aanbieden van een rouwauto die zelf mag worden bestuurd, zijn wij nabestaanden en uitvaartondernemers nog beter van dienst.

1Tekengebied 1@300x.png

Een rouwauto zelf rijden?

Bij Zelf Rijden huur je eenvoudig en snel een rouwauto waarin je zelf mag rijden. Vraag je uitvaartbegeleider om contact met ons op te nemen.

bottom of page