top of page
  • Foto van schrijverZelf Rijden

Een rouwauto huren voor uitvaartondernemers


rouwauto uitvaartondernemers

Bij Zelf Rijden huur je een rouwauto waarin nabestaanden hun overleden dierbare zelf kunnen vervoeren. Hiermee maken wij het laatste afscheid nog persoonlijker. Onze Chrysler Pacifica is gemakkelijk zelf te besturen, een rouwauto chauffeur is niet nodig. Uitvaartondernemers kunnen deze stijlvolle rouwauto rechtstreeks bij ons huren en inzetten bij nabestaanden die hier graag zelf in willen rijden. Een dierbare en intieme herinnering aan de laatste momenten voor de uitvaart.


Alles inhuren bij Zelf Rijden

Als uitvaartondernemer huur je bij Zelf Rijden de auto met toebehoren in. Deze is voor één of meerdere dagen te huur en kan in overleg worden opgehaald en ingeleverd in Amsterdam, Heerhugowaard, Oss of Venray. Of wordt afgeleverd op een afgesproken locatie. De rouwauto is voorzien van een schaarwagen voor de kist en wordt geleverd inclusief vlaggetjes voor volgauto’s. Wij geven instructies mee voor het invoeren en vastmaken van de kist. De auto lever je af bij je klant, die er zo zelf mee kan rijden.


Zelf rijden in een rouwauto

Wij werken graag samen met uitvaartondernemers die deze rouwauto willen aanbieden aan de nabestaanden die zij begeleiden. Als specialist in rouwvervoer zien wij dat steeds meer nabestaanden zelf hun overleden dierbare zelf naar de laatste rustplek willen begeleiden. Daarmee maken zij de laatste rit nog persoonlijker. Zelf Rijden werkt graag samen met uitvaartondernemers die een rouwauto willen verstrekken aan nabestaanden als hier vraag naar is.


De reacties van onze klanten zijn stuk voor stuk positief. Met een rouwauto waarin je als nabestaande zelf rijdt maak je de uitvaart nog persoonlijker.


Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer over de beschikbaarheid en voorwaarden.

Comments


bottom of page